Expat housing

Expat housing is iets waar u als werkgever genoeg aandacht aan wilt besteden. Via Huisverhurenexpats.nl vindt u woonruimte van hoge kwaliteit.

 

Expat housing: voor wie eigenlijk?

Expats zijn mensen die voor een bepaalde periode in Nederland komen om hier aan de slag te gaan. Het streven van deze werknemers is vaak om uiteindelijk weer terug te keren naar hun thuisland. In de tijd waarin ze hier aan de slag gaan zetten ze hun specialistische kennis in voor de grote bedrijven. Organisaties zoals Atos, Philips en Shell trekken vaak expats aan. Uit India komen bijvoorbeeld hoogopgeleide IT’ers die hier aan het werk gaan. Werkgevers willen hun werknemers hoogwaardige woonruimte aanbieden. Huisverhurenexpats.nl voorziet in die behoefte en biedt woningen en appartementen aan die tot het hogere segment van de huurmarkt behoren. Deze huizen zijn vaak ruimtelijker, beter gelegen en netter afgewerkt dan reguliere woningen. Bent u voor uw werknemers op zoek naar expat housing, dan is Huisverhurenexpats.nl een goede optie!

 

Expat housing via Huisverhurenexpats.nl

Mensen die in Nederland een huis bezitten maar die woning graag willen verhuren kunnen dat doen via onze website. We nemen niet zomaar elke woning in ons bestand op: we bepalen eerst of het huis of het appartement aan de gestelde eisen voldoet. Soms wordt een woning verhuurd omdat de eigenaar zelf een tijd op reis gaat naar het buitenland of daar aan het werk gaat. Het komt ook voor dat woningen verhuurd worden terwijl ze te koop staan.

Bent u voor werknemers uit het buitenland op zoek naar expat housing? Via Huisverhurenexpats.nl kunt u een geschikte woning voor hen vinden! Ook als u een huis wilt verhuren als expat housing kunt u bij ons terecht. Neem vandaag nog contact op!