Appartement verhuren Den Haag

Heeft u een appartement of woning in Den Haag? Bent u van plan om deze te gaan verhuren? Verhuur uw appartement aan expats via huisverhurenexpats.nl! Wij helpen u snel en veilig aan een geschikte huurder in Den Haag. Het tijdelijk verhuren van uw huis of appartement is een goede mogelijkheid wanneer u zelf naar het buitenland vertrekt of uw woning te koop staat en u geen dubbele lasten wilt dekken.

Verhuur aan expats Den Haag

Expats zijn buitenlandse werknemers die voor een bepaalde tijd in ons land komen werken. Ze worden ingehuurd door een Nederlandse werkgever, of uitgezonden door hun eigen bedrijf. Vaak hebben expats gespecialiseerde kennis; ze genieten dan ook een hoog inkomen. Woning in het hogere segment zijn daarom geschikt voor expats. Ze staan bekend als nette en betrouwbare huurders. Kandidaat huurders voor uw appartement in Den Haag worden bij ons altijd zorgvuldig gescreend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens de huurperiode. Er wordt een waterdicht huurcontract opgesteld.

Appartement aanbieden voor verhuur

U kunt uw appartement aanmelden op huisverhurenexpats.nl. Wij kijken dan of het past bij ons aanbod van woningen in het hogere segment in Den Haag. Expats zien graag dat een woning gemeubileerd is; dit scheelt zowel u als hen een uitgebreide verhuizing. Is uw huis of appartement een match? Dan gaan wij voor u aan de slag om zo snel mogelijk een geschikte huurder te vinden.

Wilt u uw appartement in Den Haag verhuren? Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.