Appartement verhuren

Uw appartement verhuren, dat wilt u natuurlijk wel goed aanpakken. Via Huisverhurenexpats.nl vindt u een nette huurder.

 

Appartement verhuren aan een expat

Er bestaan verschillende redenen om een appartement te verhuren. Maar u wilt natuurlijk wel dat het correct verloopt en dat er geen problemen ontstaan. Huisverhurenexpats.nl kan zorgen voor nette huurders: gemotiveerde expats uit het buitenland die hier voor een jaar of langer komen werken. Uw appartement verhuren aan hen kan bijvoorbeeld:

  • als u zelf naar het buitenland gaat, op reis of als expat;
  • als u uw woning wilt verkopen maar de verkoop nog niet gelukt is. U kunt in de tussentijd uw appartement verhuren om leegstand te voorkomen en inkomsten te genereren.

Uw woning kunt u op Huisverhurenexpats.nl aanbieden. Wij onderzoeken dan of uw appartement geschikt is voor de huurders waar we ons op richten. Vul het contactformulier in en we zoeken het voor u uit.

 

Expats en appartement verhuren

Wilt u uw appartement verhuren, dan biedt dat mogelijk prettige woonruimte voor expats. Zij wonen voor een jaar of langer in Nederland om hier aan de slag te gaan voor bijvoorbeeld een grote multinational. Huisverhurenexpats.nl heeft werknemers van Shell, de Nederlandse universiteiten en Atos al aan woonruimte geholpen. Expats zijn vaak op zoek naar woonruimte uit het hogere segment, soms ook gemeubileerd. Mocht u uw meubels achter willen laten, dan is deze vorm van verhuur wellicht een praktische oplossing. Expats zijn over het algemeen prettige huurders die uw woning in goede staat achterlaten.

Wilt u uw appartement verhuren, bijvoorbeeld omdat u naar het buitenland vertrekt of omdat u uw huis op een later moment wilt verkopen? U kunt uw woonruimte aanbieden aan Huisverhurenexpats.nl.