Verhuren aan expats

Verhuren aan expats is een goede optie voor wie zijn huis of appartement tijdelijk wil verhuren. U kunt uw woning aanbieden via Huisverhurenexpats.nl en zo profiteren van de inkomsten die verhuur u biedt.

Verhuren aan expats, de redenen

U wilt uw huis verhuren aan expats. Misschien gaat u zelf op een lange reis, werken in het buitenland of heeft u uw appartement of woning te koop gezet. Als de verkoop nog niet wil vlotten of u gaat tijdelijk ergens anders wonen, dan kan het verhuren aan expats een goede optie zijn. Op die manier staat uw woning niet leeg en verkrijgt u inkomsten door de verhuur. Met deze inkomsten kunt u de vaste lasten betalen en houdt u misschien wel een zakcentje over. U kunt uw woning aanbieden via de website Huisverhurenexpats.nl. Wij beoordelen dan of uw woning past in het hogere segment aan huurwoningen dat wij aanbieden.

Waarom verhuren aan expats?

Verhuren aan expats heeft zijn eigen voordelen. U wilt uw huis en uw inventaris natuurlijk niet zomaar aan iedereen toevertrouwen. Expats zijn gemotiveerde werknemers uit het buitenland die voor een jaar of langer in Nederland aan de slag gaan. Ze zijn op zoek naar prettige woonruimte waarin ze tijdens hun verblijf kunnen wonen. Omdat deze huurders (of hun werkgevers) meestal een aardig bedrag te besteden hebben komen ze vaak uit bij de beter gelegen en ruimere woningen. De uwe is daar wellicht één van! Daarnaast heeft verhuren aan expats meer voordelen:

  • Expats zijn over het algemeen nette en betrouwbare huurders;
  • Vaak kunt u uw meubels (indien gewenst) laten staan;
  • U verhuurt uw woning voor een vaste periode, meestal voor een jaar of langer.

Wilt u een woning verhuren aan expats? U kunt uw woning aanbieden via Huisverhurenexpats.nl. Indien uw woning bij ons aanbod past, vindt u snel expats die uw huis tijdelijk gaan bewonen!