Huis verhuren

Gaat u uw huis verhuren voor een bepaalde periode? Dan kan het voordelen hebben om uw woning aan te bieden op Huisverhurenexpats.nl: hier vinden werkgevers en expats hun woonruimte!

 

Waarom zou u uw huis verhuren aan expats?

Een huis verhuren doet u niet zomaar. Misschien gaat u voor een tijd in het buitenland aan de slag of wilt u een lange reis maken. Het komt ook voor dat mensen hun woning verhuren terwijl deze te koop staat. Vaak zijn dit soort huizen een aantrekkelijke optie voor expats. Zij komen hier voor een jaar (of langer) om hun specialistische kennis of ervaring in te zetten bij een Nederlands bedrijf of multinational. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld Philips, de Nederlandse universiteiten en Shell. Expats zijn daardoor gemotiveerd om hun verblijf in Nederland zo goed mogelijk te laten verlopen, zowel op werk- als op woongebied. Verhuurt u uw huis aan expats, dan kunt u ervan uitgaan dat de huur correct betaald wordt en dat men netjes met uw woning omgaat. Soms kunt u uw meubels zelfs laten staan: veel expats stellen het prijs op als het huis gemeubileerd is. Dat scheelt zowel hen als u een verhuizing!

 

Tijdelijk uw huis verhuren

U kunt uw huis verhuren voor een bepaalde periode aan werknemers uit het buitenland. Soms regelt de werkgever woonruimte voor hen, soms vinden werknemers hun woning zelf. U kunt deze huurdersgroep als volgt bereiken.

• Stuur een e-mail aan Huisverhurenexpats.nl (of vul het contactformulier in) waarin u uw woning en situatie beschrijft.

• Wij beoordelen vervolgens of u huis in ons aanbod past: expats zijn veelal op zoek naar ruimtelijke woonruimte van hoge kwaliteit.

• Indien uw woning bij Huisverhurenexpats.nl past, verschijnt het huis op de site.

 

Uw eigen huis verhuren, daarbij wilt u zekerheid hebben. U bereikt betrouwbare en nette huurders door uw woning aan te bieden op Huisverhurenexpats.nl!