Gemeubileerd huren

Een huis gemeubileerd huren is voor veel expats een hele handige oplossing. Wilt u een huis verhuren aan expats? Dan kunt u uw woning op onze website aanbieden.

 

Gemeubileerd huren is een uitkomst voor expats

Expats zijn werknemers die door hun werkgever op een buitenlandse locatie ingezet worden. Soms nemen ze zelf het initiatief om internationaal aan de slag te gaan. Natuurlijk is voor een leven in een ander land niet alleen een baan nodig, maar ook nieuwe woonruimte. De meeste expats keren na enige tijd (een jaar tot enkele jaren) terug naar hun moederland. Daarom verhuren ze vaak hun eigen woning en huren ze iets in het land waarin ze aan de slag gaan. Een gemeubileerde woning huren is voor hen een uitkomst: op deze manier hoeven er geen grootschalige verhuizingen plaats te vinden.

Gemeubileerd huren via Huisverhurenexpats.nl

Expats die werken bij onder andere Shell, NAM en Philips huren hun woningen al via Huisverhurenexpats.nl. Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Bent u in het bezit van een huis of appartement in Nederland en gaat u voor langere tijd naar het buitenland? Dan kunt u uw woning via onze website aanbieden. Vindt u een goede huurder die graag gemeubileerd wil huren, dan kunt u uw meubels gewoon laten staan! Vul het contactformulier in en we zoeken voor u uit of uw woning geschikt is voor ons huurderssegment.
  • Bent u voor een expat op zoek naar woonruimte? Het gemeubileerd huren van mooie en nette woningen gaat snel via Huisverhurenexpats.nl. Op onze website vindt u appartementen en huizen uit het hogere segment: zeer geschikt voor buitenlandse werknemers.

Wilt u gemeubileerd huren of heeft u een woning die u graag wilt verhuren? Neem dan contact op met Huisverhurenexpats.nl. Wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!