Huis tijdelijk verhuren

Een huis tijdelijk verhuren, dat wilt u goed aanpakken. Via Huisverhurenexpats.nl kunt u uw woning voor een kortere of langere periode verhuren aan nette en betrouwbare huurders.

 

Huis tijdelijk verhuren, waarom eigenlijk?

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw huis tijdelijk te verhuren:

  • Uw huis staat al een tijdje te koop, maar de verkoop schiet nog niet op. Door het huis te verhuren voorkomt u leegstand en u kunt de inkomsten gebruiken om reparaties uit te voeren en om onkosten te dekken.
  • U gaat een lange reis maken. Als u uw huis verhuurt komt het niet leeg te staan. Daarnaast kunt u tijdens uw reis gebruik maken van de huurinkomsten uit uw eigen woning.
  • U gaat zelf voor een bepaalde tijd in het buitenland als expat aan het werk. Daar zult u misschien een woning huren. Door uw eigen huis te verhuren kunt u altijd terugkeren naar uw woning.

Een huis tijdelijk verhuren heeft dus een aantal voordelen. Het voorkomt dat uw woning leegstaat en voorziet u van inkomsten.

 

Huis tijdelijk verhuren via Huisverhurenexpats.nl

Huisverhurenexpats.nl biedt vooral woningen van hoge kwaliteit voor een relatief hogere huurprijs aan. Dat betekent ook dat uw huis gehuurd wordt door gemotiveerde expats, die wat willen maken van de tijd dat ze in Nederland wonen en werken. Deze reden maakt een huis verhuren aan expats heel aantrekkelijk, omdat het meestal nette huurders zijn die de huur correct betalen. Huisverhurenexpats.nl heeft al voor werknemers van Shell, Atos en Philips woonruimte mogen verzorgen. Gaat u uw huis tijdelijk verhuren, dan is uw woning misschien de volgende!

Bent u op zoek naar nette huurders en wilt u uw huis tijdelijk verhuren? Neem contact met ons op, dan kijken we of uw huis binnen ons aanbod past!