Appartement verhuren Rotterdam

Bezit u een woning of appartement in Rotterdam? Wilt u deze verhuren? Kies dan voor de verhuur aan expats via huisverhurenexpats.nl. Wij brengen u in contact met een passende huurder. Het verhuren van uw huis of appartement is een goede mogelijkheid wanneer u tijdelijk naar het buitenland vertrekt of om een andere reden uw woning verlaat. Het voorkomt dubbele lasten en levert u inkomsten op.

Waarom verhuren aan expats?

Expats zijn buitenlandse werknemers die voor een bepaalde tijd in Nederland komen werken. Omdat zij vaak gespecialiseerde kennis hebben genieten expats een hoog inkomen. Daarom zijn woningen in het hogere segment geschikt voor hen. Expats staan bekend als nette en betrouwbare huurders; zij zullen uw woning in Rotterdam netjes achterlaten en veroorzaken geen problemen met het betalen van de maandelijkse huur. Ook kunt u uw meubels meestal, indien gewenst, laten staan. Dit scheelt beide partijen een uitgebreide verhuizing.

Hoe verhuur ik mijn appartement?

De eerste stap in het verhuren van uw appartement in Rotterdam is het aanmelden van uw woning bij huisverhurenexpats.nl. Wij zullen dan kijken of het appartement past bij ons aanbod; woningen in het hogere segment in Rotterdam. Indien uw huis daar één van is gaan wij direct aan de slag en zo vindt u snel een expat die tijdelijk uw appartement kan bewonen!

Wilt u uw appartement in Rotterdam verhuren? Neem snel contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.