Expat verhuur Tilburg

Is uw huis beschikbaar voor de verhuur aan expats in Tilburg? Meld deze dan aan bij huisverhurenexpats.nl! Wij helpen u aan een geschikte huurder. Het tijdelijk verhuren van uw woning is een goede oplossing als u zelf tijdelijk naar het buitenland vertrekt, of wanneer uw woning te koop staat en u deze wilt verhuren onder de leegstandswet. U hoeft dan geen dubbele lasten te dekken en ontvangt huurinkomsten.

Waarom verhuur aan expats?

Expats zijn buitenlandse werknemers die voor een bepaalde periode in Nederland komen werken. Ze worden uitgezonden door hun eigen bedrijf, of ingehuurd door een Nederlandse werkgever. Omdat expats vaak gespecialiseerde kennis bezitten genieten zij een hoog inkomen. Daarom komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Expats zijn gemotiveerd om hun tijdelijk verblijf in ons land zo goed mogelijk door te brengen. Daarom zijn zij netjes en betrouwbaar als huurder. Ze zullen uw woning in goede staat achterlaten en veroorzaken geen problemen. Ook worden alle kandidaat huurders door ons zorgvuldig gescreend, zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens de huurperiode.

Een match met ons aanbod

U kunt uw woning in Tilburg aanmelden op huisverhurenexpats.nl. Vervolgens kijken wij of uw huis past bij het aanbod dat wij hebben voor expats in Tilburg. Vaak is deze doelgroep op zoek naar woningen die goed gelegen zijn en waar ruimte beschikbaar is. Als uw woning hier bij past gaan wij direct op zoek naar een geschikte huurder. Wij streven ernaar deze binnen 2 weken gevonden te hebben.

Wilt u uw huis aanbieden voor de verhuur aan expats in Tilburg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.