Expats verhuur Utrecht

Heeft u een woning in Utrecht die geschikt is voor de verhuur aan expats? Huisverhurenexpats helpt u bij het vinden van de juiste huurder. Utrecht is een gewilde stad onder expats, door het bruisende en internationale karakter. Zoekt u een tijdelijke huurder omdat u naar het buitenland vertrekt, uw huis in Utrecht te koop staat of een andere reden? U bent bij ons aan het juiste adres.

Expats als huurders

Als u een betrouwbare en nette huurder zoekt dan zijn expats de juiste doelgroep. Zij blijven tijdelijk in Nederland om hier te werken, en willen deze periode graag zo goed mogelijk doorbrengen. Uw huis in Utrecht staat op deze manier niet leeg en wordt netjes behandeld door de huurder. Omdat expats een hoog inkomen genieten komen zij in aanmerking voor woningen in het duurdere segment. Vaak vinden zij het een pluspunt als een woning gemeubileerd is: dit scheelt zowel u als hen een uitgebreide verhuizing.

Woningaanbod in Utrecht

Het liefst hebben expats een woning die gelegen is op een goede locatie, met genoeg ruimte. Denkt u dat uw woning in Utrecht hier bij past? Als u uw woning aanmeldt bij huisverhurenexpats gaan wij voor u kijken of er een match is met ons aanbod voor deze doelgroep. Als dit het geval is zullen wij zo snel mogelijk een geschikte expat huurder vinden voor uw huis in Utrecht. Verhuren met een gerust hart doet u samen met huisverhurenexpats!

Heeft u interesse in de verhuur aan expats in Utrecht? Vul geheel vrijblijvend het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.