Huis verhuren aan expats Nijmegen

Heeft u een huis in Nijmegen dat u wilt verhuren aan expats? Als u tijdelijk naar het buitenland vertrekt is verhuur aan deze doelgroep een geschikte optie. Ook als uw huis te koop staat en u deze wilt verhuren volgens de leegstandswet is de verhuur aan expats een goede mogelijkheid. Bij huisverhurenexpats helpen wij u bij het vinden van een geschikte huurder voor uw woning. Dankzij onze jarenlange ervaring en vele connecties is deze snel gevonden!

Tijdelijke verhuur woning

Expats zijn buitenlandse werknemers die voor een bepaalde periode in ons land komen werken. Ze worden uitgezonden door hun eigen bedrijf, of ingehuurd door een Nederlandse werkgever. Expats staan bekend als nette en betrouwbare huurders, die uw woning na vertrek in goede staat achterlaten. Om er helemaal zeker van te zijn dat u een geschikte huurder in huis haalt zorgt huisverhurenexpats altijd voor een volledige screening op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Ook zijn wij aanwezig bij de sleuteloverdracht en stellen we een correct huurcontract op.

Huis aanbieden aan expats in Nijmegen

De eerste stap in het verhuren van uw huis aan expats in Nijmegen is het aanbieden van uw woning op huisverhurenexpats. Wij kijken vervolgens of uw huis past bij ons aanbod. Omdat expats een hoog inkomen genieten komen zij in aanmerking voor woningen in het duurdere segment: goed gelegen woningen die ruimte bieden. Ook zijn gemeubileerde woningen vaak erg aantrekkelijk voor deze doelgroep. Bovendien scheelt dit ook u een uitgebreide verhuizing. Als uw woning past bij ons aanbod gaan wij aan de slag om binnen korte tijd een passende huurder te vinden.

Wilt u uw huis verhuren aan expats in Nijmegen? Bij huisverhurenexpats bent u aan het juiste adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.