Huis verhuren expats Haarlem

Wilt u uw huis verhuren aan expats in Haarlem? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u om snel een geschikte huurder te vinden voor uw woning. Een huis verhuren aan expats is tegenwoordig erg populair. Dit komt omdat expats goede huurders zijn: netjes en betrouwbaar. Ze blijven een korte periode in ons land en zijn daarom gemotiveerd om deze tijd zo goed mogelijk door te brengen. Dankzij vele connecties van huisverhurenexpats met bedrijven die expats inhuren is een passende expat huurder snel gevonden!

Tijdelijk verhuren in Haarlem

Misschien gaat u zelf tijdelijk naar het buitenland, of staat uw woning te koop en wilt u deze in de tussentijd verhuren. Er kunnen vele redenen zijn om uw huis in Haarlem tijdelijk te verhuren aan expats. Het levert u inkomsten op en voorkomt dubbele lasten. Wij plaatsen uw woning op diverse websites voor woningzoekenden, zodat het aanbod door de juiste doelgroep gezien wordt. Ook kijken wij in ons uitgebreide bestand of er een match is met uw woning. Een uitgebreide screening van potentiele kandidaten zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens de huurperiode: een veilig gevoel!

Hoe verhuur ik mijn huis?

De eerste stap is om uw woning aan te melden op huisverhurenexpats.nl. Wij gaan dan kijken of er een match is met uw huis en ons aanbod van woningen in het hogere segment in Haarlem. Past uw huis hier tussen? Dan gaan wij direct aan de slag om een geschikte huurder te vinden. Meestal hebben expats er baat bij als u meubels in uw huis achterlaat. Zo hoeven zij niet veel mee te nemen voor hun tijdelijke periode in het buitenland.

Wilt u uw huis verhuren aan expats in Haarlem? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. We bespreken graag met u de mogelijkheden.