Huis verhuren expats Zwolle

Heeft u een huis in Zwolle beschikbaar om te verhuren? Kies dan voor het verhuren van uw woning aan expats! Huisverhurenexpats kan u helpen bij het vinden van een geschikte huurder voor uw woning of appartement in Zwolle. Er kunnen verschillende redenen zijn om een huurder te zoeken: uw vertrekt tijdelijk naar het  buitenland, uw woning staat langdurig te koop of u bezig meerdere huizen. Wat de reden ook is: dankzij de verhuur aan expats ontvangt u huurinkomsten en kun u dubbele lasten dekken.

Waarom verhuur aan expats?

Expats zijn buitenlandse werknemers die voor een bepaalde periode in Nederland komen werken. Zij worden ingehuurd door een Nederlandse organisatie, of hun werkgever in het buitenland zend ze uit. Vaak is dit vanwege de specialistische kennis die de werknemers bezitten. Hierdoor ontvangen expats een hoog inkomen en komen zij in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment. Wij werken graag met expats als huurders, omdat zij bekend staan als netjes en betrouwbaar. Omdat de buitenlandse werknemers hun periode in Nederland zo goed mogelijk willen doorbrengen zullen zij uw woning netjes behandelen en in goede staat achterlaten. Ook zorgt huisverhurenexpats voor een uitgebreide screening van alle potentiele huurkandidaten.

Mijn huis in Zwolle aanbieden voor verhuur

U kunt uw huis in Zwolle aanmelden op huisverhurenexpats.nl. Past deze bij ons aanbod voor expats in Zwolle? Dan is het een match! Wij zorgen voor een uitgebreide marketingstrategie voor uw woning en plaatsen deze onder de aandacht van de doelgroep. Wij streven er naar om uw huis binnen 2 weken te verhuren.

Wilt u uw huis verhuren aan expats in Zwolle? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.