Verhuur aan expats in Amersfoort

Wilt u tijdelijk uw huis in Amersfoort verhuren? Kies dan voor de verhuur aan expats! Expats zijn buitenlandse werknemers die voor een bepaalde tijd in Amersfoort komen werken. Zij staan bekend als nette en betrouwbare huurders, die uw woning na vertrek goed achterlaten. Huisverhurenexpats heeft vele connecties met bedrijven die expats inhuren in Nederland. Daarom vinden wij voor u snel een geschikte huurder.

Waarom expats verhuur?

Expats worden ingezet vanwege hun specialistische kennis. Deze status zorgt ervoor dat zij een hoog inkomen genieten, en daardoor in aanmerking komen voor huurwoningen in het duurdere segment. Expats zijn vaak op zoek naar woningen die goed gelegen zijn. De werknemers willen hun periode in Nederland zo goed mogelijk doorbrengen, en zullen daarom netjes met uw woning omgaan tijdens de verhuurperiode. Meestal is deze doelgroep gebaat bij gemeubileerde huizen, omdat dit hen een uitgebreide verhuizing scheelt. Huisverhurenexpats zorgt ervoor dat kandidaat huurders altijd zorgvuldig gescreend worden, en is aanwezig bij de sleuteloverdracht. Ook wordt er een waterdicht huurcontract opgesteld zodat alles veilig en goed geregeld is.

Hoe verhuur ik mijn huis in Amersfoort?

De eerste stap is simpel: meldt uw woning aan op huisverhurenexpats.nl! Vervolgens kijken wij of uw huis past bij het aanbod dat wij hebben voor expats in Amersfoort. Is uw woning geschikt voor de verhuur aan expats? Dan gaan wij direct aan de slag om een passende huurder te vinden. Gaat u zelf tijdelijk naar het buitenland, of staat uw huis te koop en wilt u deze in de tussentijd verhuren? Kies voor de verhuur aan expats in Amersfoort via huisverhurenexpats.nl.

Kiest u voor de verhuur aan expats in Amersfoort? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.