Woning verhuren expats Breda

Heeft u een woning die u wilt verhuren aan expats in Breda? Expats zijn buitenlandse werknemers die voor een bepaalde periode in ons land komen werken, ook in Breda! Als u uw huis tijdelijk wilt verhuren is deze doelgroep daarom erg geschikt. Huisverhurenexpats helpt u om in contact te komen met expats, om zo een passende huurder voor uw woning te vinden.

Expats in Breda: geschikte huurders

Expats blijven maar tijdelijk in ons land. Omdat zij gemotiveerd zijn om hun periode als werknemer in Nederland zo goed mogelijk door te brengen staan expats bekend als nette en betrouwbare huurders. Vaak zijn zij gebaat bij woningen die gemeubileerd zijn: zo hoeven zij weinig spullen mee te nemen. De reden dat expats worden ingehuurd door Nederlandse bedrijven is veelal hun specialistische kennis. Daarom genieten zij ook een hoog inkomen en komen zo in aanmerking voor huurwoningen in het duurdere segment.

Uw huis verhuren

Gaat u zelf tijdelijk naar het buitenland? Of staat uw huis te koop  en wilt u verhuren volgens de leegstandswet? Dan is de verhuur aan expats via huisverhurenexpats een goede optie. U kunt uw woning direct bij ons aanmelden. Wij kijken dan of deze geschikt is voor de verhuur aan expats en zo ja; dan zoeken wij snel een passende huurder! Natuurlijk kunt u ook altijd voor vragen en meer informatie bij ons terecht.

Wilt u uw woning in Breda verhuren aan expats? U bent bij huisverhurenexpats aan het goede adres. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.